♫
Na vahách houpá osud
naděje příští
zatajíš dech
na mořských útesech
jak bárky se tříští
K našim břehům směr má
prudký vítr
zahnal je k nám
neví dnes
jen zítřek zná
Když čas vystaví
život tvůj zítřku
příběhu nasloucháš
nikdy ti předem nepoví
co v srdci skrýváš