Silná chceš být jako skála
oči jak dva safíry
dobře víš, jak život bolí
jak se bloudí bez víry...
Vždy zas znovu ztěžka najdeš
důvody proč dál se rvát
úsměv zase vzaly slzy
má Tě rád – nemá Tě rád...?
Komu věřit, komu nikdy
kdo Ti přeje nehody
kdo chce chápat nadosmrti
srdce plné svobody?
To já chci říct, že to stačí
a rozprostřít mocný štít
skryj se, tam zlo nepronikne
nemůže Ti ublížit...
Že to nejde, není možné?
Málo toho lidé ví...
Nemám štít, jen mám Tě ráda
smutek léčí přátelství.
Já trápení nezabráním
ni věcem, co mrzí,
budu ale stát při Tobě
unesu Tvé slzy.
Slibuji, a doopravdy,
s tím horším si poradím.
Věřím Ti a Ty zas mně věř,
že nikdy Tě nezradím.