ve vstřícných krocích
chtěla jsem jednou napsat
pravdivou báseň o smrti
aby se jí nikdo nebál
tak jsem jí šla nevědomky
naproti
nejsem žádným hrdinou
abych řekla tady mě smrti
máš to ona sama činila
vstřícné kroky mému strachu
na kuráž
a zatím
učila mě o životě psát
možná se vám to bude
jevit zvláštní až v její blízkosti
naléhavém volání
začíná skutečný život
tu báseň spolu jednou
napíšeme všechna slova
zdají se být laciná
pokud nejsou námi
prožitá
Přečteno 319x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, MARKO, zelená víla, jitoush, Joe Vai, Frr, Pamína, Jort, Nespavec, Amonasr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)