chuť cigarety
pachuť lásky
kazeťák bez kazety
a hladké vrásky
talířek bez šálku
tráva bez rosy
přátelství na dálku
bere kdo neprosí
televize bez reklam
naděj a touha
skutečnost nebo klam
každá noc dlouhá
polibek bez lásky
ztracená důvěra
zbytečné otázky
víra a nevěra
do prázdna most
smutek z radosti
tak málo - dost
hostina bez hostí
radostný žal
bolestné veselí
svžený král
život jen z nedělí
duha bez barev
slzavý nebe
žvot nebo krev
trápení z Tebe
kosmonaut bez rakety
sta zemí bez hranic
zlá pomsta bez odvety
kdo vyhrál nemá nic
pouště bez písku
řeky bez vody
zlým lidem nablízku
pravda a podvody
poklad bez ceny
hodnotné smetí
pokoje bez stěny
týrání dětí
žehnané zlo
zmatek i v jistotě
z papíru sklo
prospěch i v ochotě
vězení bez mříží
letadlo bez křídel
smích ze všech potíží
hra bez cti, pravidel
bolest je odměna
radost je prohra
zla z dobra přeměna
vítaná dohra
půjčka v hotovosti
zvyklost na nářky
přátelství bez rovnosti
upřímnost z přetvářky
hádka bez zlosti
úsměv z nenávisti
ceněné podlosti
podrazák záda jistí
vrazi na svobodu
nevinní do želez
stávkující v chodu
boháč bez peněz
úspěšný krach
beze stromů lesy
vítaný strach
dopis bez adresy
pýcha skrytá v koutku
šlechetný úpadek
pistol bez kohoutku
rozvody bez hádek
sopky bez lávy
oheň bez záře
ovoce bez šťávy
skutečnost ze snáře
bezedný pytel
bezelstný všivák
soucitný přítel
všechno je jinak.....