Anotace: Vesnice vs. meziměstský provoz
Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM
Přejel vadný autobus
Na dědině hejno hus
Na dědině hejno husí
ČSAD platit musí
Poruchový autobus
Značky IKARUS
Sněhobílé peří
Vznáší se nad keři
Vozovku teď zdobí
Sádlo, maso, droby
Bůhví jak soud dopadne
Jak výši škod odhadne
Experti nelhali
Brzdy mu selhaly
Ba i faktor lidský
Asi jako vždycky
Čo sa stalo stalo sa
Teraz chodí CAROSA