s rukou na klice...
Anotace: té co zpřítomňuje...
bzučící jepice
podniká v rozbřesku
neviditelný okružní let
otevírám okna
vzrušuje stejně
jako polnice
ozvučené
živly i ptáci
dávají na odiv
své touhy a bloudění
je v tom cosi kosmického
vyhlašování
nepřestajné
nepoddajné síly
a plodnost světa
tisknou se do paměti
jsme děti Aurory
kapkou sherry
navoněni
parfémem bláznivého tance
Přečteno 494x
Tipy 38
Poslední tipující: jvacl, Miskitka, Holis, zdenka, Tanzania, Aida, Akrij8, AndreaM, Sajurii, zelená víla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)