... je pomazaná krví?
stejně jako tvůj ukazovák zvonící na dveře
můrám toho dne čerstvě upálili lampy
prý hmatem znovu vzývá žháře
že měla bílý spreje
a bzukot malý včely
že světu čelí
duše vratká
má postel
kadeř z nekřtěňátka
pro neděli
pach desinfekce připomíná hustou polívku
že měla barvu slídy
a touží po tvým zmatku?
nalila šálek
pro pohádku
vlkodaví smečka měla hrabavé sny
míchaná vajíčka zela ve žlutým trikotu
avantgardní koza pojídala čedar
aloe vera zhojila jizvy černou kravatou
tvůj pach se koulel za vatou
jen koudel připomínala vřavu
a hořela pod patou
snad amazonkám na vítanou
odbila půlnoc jednou ranou
metronom tiká na polštáři
otisknu
zdá se
perleť do tvých tváří
zabité zvíře dál se páří
domácí kocour se oženil s třetí ranní
doznívá tlukot křídel
a přišlo spaní?
Amazonky
hmm...jo zvláštní ženy ;-)hele ta fotka úžasná a nevím připomněla
mi něco z Prometheuse sci-fi a celkem dobrý tak nevím jsem dnes mimo ;-)
14.03.2015 20:05:33 | xoxoxo
...je to snad sen
anebo není
vždyť neděle je jak nedělňátko
naducané svatým pychem
ať je to radši smíchem
vždyť duše vratká
neumí bušit na roztoužená vrátka
a postel zaplavená spánkem
už do ticha teskně nevrzá
že by už sen?.....................Ji.
14.03.2015 19:30:13 | jitoush
to je zkrátka skvost,nádhera...a s tím nekřtěňátkem jsi mi úplně vyrazila dech,jak je to krásné slovo:-)
14.03.2015 17:46:25 | střelkyně1