Nikdy se nenakaž
tou nejhorší nemocí
,,že si to zasloužíš´´.
Buď vždy ten
kdo ví jak si pomoci
ať sám sebe nikdy neopustíš..
Nikdy se nenakaž
tím,že je to ,,tvá náprava´´
a né podlý zkopání duše..
Co cítíš je svaté
to braň hlava nehlava
ať zase zářící hvězdou být můžeš..