Chci být tvou bílou křídou
abys mnou na zeď
potají maloval
vše
co jiným rozdal jsi
co sám sis vzal
co děsilo tě
a co jsi miloval...
Můžeš mnou malovat
vše
co nosíš ve svých snech
díky čemu se usmíváš
i co tě nejvíc tíží na zádech.
Namaluj, kým jsi
a kým doopravdy chceš se stát
vše
co tvoří tě
v co upřímně věříš
a čeho se nikdy nechceš vzdát.
...
Ať stane se vše
po čem toužíš a co má se stát.
xoxoxo ďakujem za koment, máš to v hlave postavené dobre, to len ja som už dlho nepísala česky :) těží opravené na tíží, ale to slovko nejvíc si tam ponechám :)
15.03.2015 20:45:48 | lennerka
Lépe by vyznělo " co tě tíží na zádech" ale možná to mám jinak v hlavě postavený ;-) hezká báseň
15.03.2015 15:39:32 | xoxoxo