Ve víně je pravda
Anotace: Co vlastně hledáme
Ve víně je pravda - to je lež.
A od pivaře rady nenajdeš.
To slivovička pravá,
ti kuráže dodává.
Co vlastně v moku hledáš?
Vše, co v životě nemáš.
I když celý člověk bolí,
a myšlenky se drolí.
Zjištění je snadné,
mozek bez pití to zvládne.
Na vycházce zdárné,
než poslední splín spadne.
Hlava začíná se točit,
co vyšplhat a skočit
do věčného snění
a čekat co se změní.
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, enigman, MARKO, Nikita44, Frr, Amonasr, knihomolka
Komentáře (5)
Komentujících (3)