Tři z tisíce
v záři hasnoucího ohně blyštící se
...
Stahují se oblaka
brzy poslední plamen dohoří již docela
ony krásky pozbudou svého lesku
zasvítí jen občas, v záři blesků
...
Později příjde snad
ještě naposled sluneční zář
ve které objeví stopy
a zjistí kdo je ten srdeční žhář
...
Zahasím poslední cigaretu
stopy schválně nezametu
a půjdu, kudy utíkají zbabělci