....mně se na jaře spíše než lýtka "zapaluje"hlava,protože je práce
až nad hlavu.....ale stíhám si při tom všem všímat sympaťáků/smích/.
Tak se mrknu ještě na ta lýtka........ale já radši šimrání u srdce....
to se pak dere úsměv na ústa a tak......Ji.Tak ať se vše zapaluje
tak akorát.....to aby se nemuseli volat hasiči..../smích/.....takovej
kýbl ledové vody.....z toho je jedině velikánské nastuzení...
12.04.2015 22:05:20 | jitoush