má v sobě mízu
se sirkou Kaina
je prostě tajná
má v sobě plamen
a černobílá střívka
bříza a nebo dívka?
je smutná i veselá
tak jak její šaty
někdy stojí vzpříma
jindy se klatí...aby si upravila šustivé vlasy :-)
20.04.2015 16:34:41 | Danger
....bříza a nebo dívka?
březová dívka
houževnatá
vědoucí,plná živé mízy
prostě Ivka......../úsměv/.....Ji.
12.04.2015 22:12:08 | jitoush
..a bříza je bělostnými stíny zakletá dívka, co v sobě hýčká plamen
zabitého Ábela..Kainovy stíny v kůře,jí ztepilé,rovněž sluší...
12.04.2015 13:45:41 | Frr
má v sobě něhu
drsné šupiny
hřích nese
a přitom
je bez viny
ST je krásou posedlá
divoká bez sedla
12.04.2015 08:11:24 | Malá mořská víla