Smrtelnost
Anotace: Na bedrech obavy, které život tíží. Nepotřebné obrany, jehoš hodnotu sníží....
Na bedrech obavy,
které život tíží.
Nepotřebné obrany,
jehoš hodnotu sníží.
Obohacen smutkem,
pro skromný život.
Býti k životu dluhem,
aby život měl důvod.
Touhou nikdy nezestárnout
a zůstat navždy mlád.
Životem se jen protáhnout
a pak zkušenosti dát.
Nesmetelnost je prosraby,
kteří se smrti bojí.
Pro ty, kteří mají obavy,
že smrt se o nich doví.
Komentáře (0)