Anotace: Věnováno
Vlevo jsi šla ty
a vpravo já.
Ze společmného středu.
Mávaly jsme si na šťastnou cestu
tedy nám všechno přišlo stejné
dnes se z dálky
nepoznáme.
ale jo...
05.05.2015 23:15:07 | enigman
...Ty ani netušíš,jak ses strefila do černého,do mého černého....i s tím názvem....uf....Ji.
01.05.2015 21:18:04 | jitoush
navždy se rozešly rozcestníkem středu nesnídaj nevečeří(spolu) neptaj se ani po obědu
01.05.2015 13:10:46 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?