krásná báseň .. v normálním stavu vědomí, bych toho nebyl takto schopen :)
Nezbude mi, nežli letět do Amazonie popít trochu Ayahuascy .. pak snad
ST
21.01.2016 18:41:39 | CeP
... starosti bych si s tebou také nedělala ...
... lalala ty se neztratíš .. víme a cítíme ...
15.05.2015 17:44:02 | Marcella
A s pokorou
hledí své práce
na poli
pohladí zemi
co chléb
Tvůj vezdejší
Ti dává
a vůle naše
potom nadějí
se stává
v důvěře přijmout
dar své matky země
potem z tváří
muže
zkropené...
05.05.2015 23:19:26 | Malá mořská víla
Nevím proč, ale připomnělo mi to hezké chvíle při práci na farmě... :-)
05.05.2015 22:21:32 | Krysařka
že chutná
orosená?
jsi jako káně
a nebo sochař se sluncem na záplatě
že existuje úroda a rozdrbaný gatě?
je časně zrána...
05.05.2015 20:19:00 | básněnka