Anotace: ...
Přání co jsou v pírkách
anďelů ukrytá
Číslice ďáblem v pekle
do kamene vyrytá
Šum listů v korunách
kvetoucích stromů
Drtivá síla
blesků a hromů
Překrásně vonící
rozkvetlé barevné květy
Smutek, bolest a pláč
když válčí dva světy...
Teď dívám se okolo
smutnýma očima
Avšak vždy něco končí
a snad to hezké začíná
Třeba už zítra
zlé v dobré se obrátí
A víru v lepší svět
nikdo z nás neztratí...
.....stačí,když se každý z nás bude snažit dělat radostnější a příjemnější svůj vlastní
mikrosvět,svět bezprostředně kolem sebe,na to člověk může najít sílu,to pak přitahuje podobnou energii a cítíme se dobře s těmi kolem a oni s námi.Jsou to kapky v moři,ale bez jednotlivých kapek není moře......Ji.
14.05.2015 20:09:24 | jitoush