Anotace: ...
Uprostřed noci v potemnělém domě
čas pomalu plyne
...
jen v jednom
malém
pokojičku
schováno
pod lampičku
nejedno srdce žije
Praskavé zvuky z ethenylu
zaplňují tiché chvíle,
kdy nikdo nemluví
a my jen tak
na křeslech
gauči
a
zemi
lenivě sedíme
a podléháme síle
dnešního večera
oči pomalu přivíráme
a
já
si přeji
...
abych tu už navždy zůstala