Cítím se jak blázen,
Když sednu si na zem,
S lahví vína,
Připravím krabičku cigaret.
Budu se bouřit,
Když budu kouřit,
Pod otcovým oknem.
Je mi jedna dvacet let.
Všem je to jedno.
Možná si tu lehnu
A prospím do rána
A pak pojedu pryč.
V Praze je draze,
Jak říká táta,
Ne, je tam blaze,
Stačí znát pár levných barů.