Anotace: ...
až ploty popíšeme očima
poslední náruživý střely
přikryjem česna osiřelý
s pompézní znělkou ztrouchnivělý včely
pak jedlíkům novejch pylů
dáme v plen
lásku
k balakrylu...
A zase tak krásná báseň básněnko milá:-)
03.06.2015 23:08:03 | Nikita44
děkuju moc...
04.06.2015 17:03:15 | básněnka
ta ludra na obručích sudů vůbec nedrží, loupe se jak divá :-)
03.06.2015 13:34:26 | hledač
doufejme, že nebude tak zle...úsměv.děkuji za ni.z.
03.06.2015 08:50:22 | zdenka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?