letokružná savana
sepnula spony řvoucími slony
zahrada Hesperidek
tekutá amfora
hnízda štěbetala do dvora
sytí uléhači přesto otevřeli ústa ptačí
jen černá Jahwe
melasu sála
z vratné lahve
že štěbetala do dvora?
to sezobla pár knoflíků
její ústa ptačí
právě svačí melasu
z dudlíků...:-)
14.06.2015 21:04:49 | Nikita44
zná přece zahradu Hesperidek..tak klídek dudlíkům
o nich to není
jen černá savana se rozprostřela do bláznění
slyšíš ty zvuky!?
ten řev večera?
a jedna vlaštovka prostě hnízdo nedělá
14.06.2015 21:23:36 | básněnka
...všechno tu jednou bylo....
...a sát z vratné lahve?
to dostaneš už jednou poslané
chutná to podruhé
poprvé je to pro odvážné......Ji.
14.06.2015 20:16:13 | jitoush
:-)))
14.06.2015 20:11:06 | Slav Milo