Neokusím zakázaná jablíčka
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo
.
Za horkých líných odpolední znuděného zrcadlení
jakmile jsem z vnitrobloku zaslechl tvůj jasný hlas
musel jsem (MUSEL!) seběhnout dolů,
vteřinu před tím, než jsem vpadnul na dvůr
přestal jsem se tvářit lačně jako nadržený čokl, spíš nenuceně (ale jestli se mi to povedlo?).
A pak (ó rajská rozkoši) jsme si povídali, nabídlas' mi kávu, pokuřovali jsme, kupodivu se mi dařilo být i vtipný (jedním ze smrtelných hříchů je zkazit pointu, nepobavit dámu, to vím).
Náznaky spojenectví, spiklenectví,
jak už to bývá v kuřáckých bandičkách
[mystérium souručenství tabakistů]
Sestup do druhého okruhu pekla
Můj krizový týden
a jak jsem ti sdělil, jiná žena mi nabídla lidské obejmutí, aby zkonejšila mou panikařící duši.
Tys' mne bez okolků objala také,
roztopená sluncem voněla jsi omamně,
naprosto samozřejmá v tom nejprostším gestu.
Tvůj krizový týden
obklíčená, zrazená, unaveně odrážející nápory nepřátel (skutečných i domnělých)
a já, princ Lancelot, přiklekl jsem k tobě
(jak jsi tak seděla na tom betonovém schodku)
"Ubližuje ti někdo? Jestli ano, tak mi to řekni a já ho zničím!"
Pak jsme zašli dovnitř, do intimního soukromí uzavřené místnosti, abysme podpořili svou vznikající závislost objímací.
Dál a dál, vlastně jsme se rozhodli dětinsky ignorovat, že na určité úrovni už je to závažné.
Jsi ženou jiného muže.
Neodpovědělas' na mejl, což lze chápat jako preventivní cudnost či rozumné nepodporování toho, co není mravné.
Ok, respektuju.
Sestup do Gehenny
(AVŠAK)
občas tě potkám, ale spíš míjím,
rozvalená v křesílku jak vulgární ruská selka,
prasečí princezna.
Všechno to ve mně, co tě chce milovat, najednou ví, že teď už musím umřít.
Protože: kde jseš, když se na tebe dívám? Kde je tvoje duše? Ve všech tvých gestech tě najednou tak dokonale nepoznávám, až mě to děsí.
Máš ráda mužné muže a proto, když jsem zhodil plnovous, tvá náklonnost se ode mě poněkud odklonila.
Díval jsem se, když jsi stříhala starou paní. S něhou ses' dotýkala její malé kebulky a řídkých vlásků, plně soustředěná.
Tak nevím, jsi andělská bytost, nebo potvora?
Máme sraz v půl deváte večer na dvoře. Mám nohu přes nohu, nervózně s ní třepu. Přisereš si to o deset minut pozdějc a ještě s nějakým chlapem, bavíš se jen s ním.
A prej: "Promiň, důležitý."
Náš objímací rauš dál pokračuje.
Naše radostné interakce
a naše mrtvé interakce
jsou sestry?
A i když teď procházím mírně asexuálním obdobím a holky beru jen jako kamarády s kozama, přesto si musím přiznat, že jsem pod silným tlakem nevhodné lásky.
.
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
Komentáře (1)
Komentujících (1)