dotýkali jsme se ústy na vodu
podobni plaváčkům
v postrojích sněžných psů
nebo tažným hejnům s podvázanými rameny
tučné židle s bílou pomádou
proroctví cukrárny
svastika dolních víček
rozdováděné šílenství
s příliš těsným vínem
ukrutné tlamičky
samce a samičky...
Tlamičky od cukru
proroctví cukrárny budiž naplněno
s prokletím čokolády
a chomáčem cukrový vaty
a kočka trpící šílenstvím
má klubko z očních víček
sněžní psi štěkají za plotem
tučné židle se dají na hubnutí
něco nás k tomu dotýkání se ústy
rozdováděně nutí...
(jenom blbnu :))
09.07.2015 20:31:37 | Elisa K.
velmi sugestivní, moc se mi líbí... a ano, tlamičky bývají ukrutné :-)
27.06.2015 09:04:08 | Helen Zaurak
.....co v polibku
ztrácí ukrutnost
jaksi se pohledy
do očí zjemní
ukrutně to chutná......Ji.
26.06.2015 22:27:15 | jitoush