Válet
se v dešti bezduchého úsilí
měnit svět,
usínat
s pocitem lásky
na rtech
a dalšího rána zapomenout.
Anebo
si namluvit,
že možná to byl jenom sen
a pak
tě nechat
zase jít.
*
Ráno
vyvětrám tvou vůni ze svých vlasů
a pokusím
se probudit.
*
Jen
teď hledám tě ve snech
a zapomínám žít.