Anotace: :-)
poté, co odkvetla řepka
bylo všude zeleně,
srnky a bílé volavky
teď v tichu bez dětí,
co jezdí do školy,
zlátne obilí
čápíčata
vystrkují hlavy z hnízd
mám ráda ty chvíle,
když se klikatíme
krajinou pod horami
a ke mně
se tulí můj syn
nebo si zpívá
nebo brebentí
mám ráda ty chvíle,
když jedeme
do školky