převelice mě vzrušuje severomoravská dikce ženodívčích hlasů-byť se ozývaly tlumeně z kapucek uválených /havířovsky havířských/ teplákových souprav..!!:-)
15.07.2015 18:41:47 | Frr
...jo,jo.....dámy sličné oděné do značkových hadříků mají něco do sebe...
.....ovšem jen do té doby než otevřou svá rozkošná ústa a promluví.....
....někdy to stojí za to......Ji.P.S...Ať žijou ženy a dívky,co jsou
chic za pár kaček bez někdy pochybného odéru slovutných značek...../úsměv/.Ji.
14.07.2015 23:25:30 | jitoush
Začínám uvažovat, jestli od těch značek něco nebereš za product placement. :-)))
14.07.2015 22:40:07 | A42