svýho kýženýho
hrobovýho ticha
šutr vyhlazenej
říčním potem
utek sem se
do exilu
spásný chvíle
mimo zaprášenej čas
vtíravýho světa..
..kéž sem si
před nim
takle nafurt
mrtvym broučkem
dyť v uších mi
krásně šuměj
všechny odpíraný moře
a za zavřený víčka
přicházej
duše neskutečnejch
barev
vyprávět
zapomenutý příběhy
o zrodu
vesmírů...
...ta Tvoje tvořivá a tvořící imaginace.....Ji.
21.07.2015 20:14:46 | jitoush
Oblomov v nás-je vlastně vždy tvůrčí imaginativní člověk-neboť žije takřka
výhradně v představách-a ty neustále rozvíjí a zdokonaluje...:-D :-))
21.07.2015 22:59:20 | Frr