Anotace: ..
Nafoukaná
Přišla z rána
Trocha hněvu v tváří psaná, byla znát..
Nemít doktorát a v hlavě místo sena
Hemisféry
Mohla to bejt změna
Pro aktéry
pokojové dvouaktovky
kde lítaly vzduchem
náplň do péřovky
talíře i opeřenci
a prach na kredenci, co byl dřív
Pomalu se snášel
...jen se tím musí pročistit vzduch...horší je,když zůstane stojaté dusno...
.....a jinak....ahojky....Ji./úsměv/...
29.07.2015 20:08:27 | jitoush