Nikdo z mých přátel Tě nezná,
nikdo o Tobě nic neví.
Uschován v myšlenkách blázna-
Tak se to častokrát jeví.
Ukrýváš v sobě spoustu krás:
(Žádné zlo) ... jen sluneční zář,
místo,kde neubíhá čas,
snových tužeb inventář...
nebo andělských křídel šum,
lásku, štěstí... A tak dále...
To Ty jsi skrýší mých bohů,
místo pro ně dokonalé.
Jen v Tobě mohu v klidu snít,
ukrýt se před tíhou světa,
před smutkem se obrnit,
Začít žít
a nebýt
jenom silueta...
To ty,světe v mé hlavě,
jsi mou nesdílnou součástí
a náplastí
proti bolesti ...