...
jsem kapitán
ten poslední
kdo opouští loď
dítě v lůně
vzdychající
čekající na porod
jenom se nadechnout
maminko nebojte se zatlačte
a je to
děvče
holka
ŽENA
celá jako vy
a přece...
JINÁ
každej máme prej
někde
zapomenutou lásku
kde
tak proč ji nejdeme hledat
V SOBĚ
(K SOBĚ)
Přečteno 388x
Tipy 11
Poslední tipující: ztracený 22, Amelie M., Petbab, Helen Zaurak, jitoush, Jort, bogen, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (4)