obilky pudru pily z Taťány
/a mladý anděl začal rodit ústy holubí ego/
trpasličí mouřenín nabízel ke kousnutí svoje malé hýždě
poslední polibky padající noci
postní prach rozpálené hlíny
kdopak teď spasí troufalé Oněginy?
cca před půl rokem jsem ztratil čich - hle, básněnko, po přečtení Tvé básně jsem zjistil, že jsem naštěstí-zdatný čichový snivec-přisněna vůně "obilek
pudru pijících z Taťány"...:-) :-D
13.08.2015 20:05:05 | Frr
snad déšť vlahý?
snad spasitel je spasí!
tak nechme Oněginy
ať sami, s něčím
se vytasí...;-)
12.08.2015 23:04:01 | Malá mořská víla
...v Tvém poetickém světě se občas ztrácím,ale ztrácím se ráda....
bloudím,ale bloudím ráda...tady nejde o správné cesty,ale o zážitky.....
.....Ji./úsměv/
12.08.2015 21:06:39 | jitoush
...což takhle si kousnout do trpasličího mouřenína? a kde že je k mání???:-))
12.08.2015 20:31:59 | Nikita44