Jít dál...
Jsem pouhý pěšák ve hře
Tichý chodec z protějšího chodníku
Sleduji mlčky plné nástupiště
Však nastoupit nehodlám
Málo je místa pro mě
Lepší je věřit si svým snům
A jít dál
Jít dál sám…
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, terezkys
Komentáře (1)
Komentujících (1)