Výtečně obrazotvorné, a líbí se mi: dnes večer jsme hleděli spolu s Rembrandtem...
ano, přesahující díla činí jejich tvůrce téměř nesmrtelnými, můžeme se na svět dívat spolu s nimi mnoha a jinými pohledy, třeba i na měsíc :-)
Líbí se mi tvá fantazie, Zdenko :-)
05.09.2015 08:43:27 | Helen Zaurak