Povídej prosím mi pohádku,
o tom, že vše bude v pořádku.
A pro ty duše mé, co v srdci nosím,
dej štěstí, sílu, odvahu... Prosím!
Nemohu být všude, kde o to bych stála.
Snad není, co pro ně bych neustála...
A tahle "práce" krásné je poslání,
jsem šťastná, když pomáhá to moje starání...
Srdce i náruč všem otvírám snadno,
však zklamat příliš není mne radno.
Možná, že odpustím, už to tak prostě mám,
nikdy však tohle pak nezapomínám.
A víš, každý lehá si jak si stele,
jim ubliž a navždy máš nepřítele!
Mnohdy má láska trny, bolí ale nezoufej, něco si hezkého přej na Vánoce a určitě se ti to splní.
11.12.2015 14:13:18 | carodejka