Jednou tě hladí
a pak tebou mrsknou do kouta
tvé vtipy je dojímají
a když pláčeš za břicha se popadají..
Proto ti radí
a jinými pouty ti rozetnou pouta...
škatulkami tě rozpoznají...
hru o které sami nevědí totiž hrají...
Myslí si, že Tě znají,
přitom v hlavách černota je tíží,
když pláčeš, ortel vykonají
pravidla lámou, sobě neublíží...
a přece "v prsa bijí se", jak tají...
06.10.2015 07:43:35 | ardzuna