Jednoduchost a krutost-ta pravda davu..
jednoduchost a krutost-tě připraví o hlavu.
Když myslíš na Boha, nedívej se nahoru....
tak blízko tak blízko má obyčejný člověk k netvoru..
Dnes v srdci mám válku , přestože ustupovat mám ve zvyku
jde mi o plátna slov, netoužím počestně servírovat lyriku.
Jednoduchost a krutost-ty modly většiny.
Nejde o motivy ani o činy, to jen v nich blíží se stíny...
Uteč před lidskostí
zamrazí tě do kostí..
Jednoduchost a krutost-lidsky NELIDSKÁ
Pravda do kapsy, lež do srdce PRAKTICKÁ.