podzim se stará
o vítr
o skvrny
o náruče
jak buben dlaň o dlaň tluče
a hoří
lososi táhnoucí
lidskými moři
půvabná tria
ptáci kteří letí
jsou ženské stromy opravdu samotřetí?
No, to si dám líbit!ST, jeden za báseň, druhý za .... .:-)
15.10.2015 21:11:35 | Jeněcovevzduchukrásného
...Tak ta se mi,Básni,fakt líbí!!!!
A vřelé náruče
vyženou plíživý chlad
mihnou se jiskry
skrze tlukoucí srdce.....................Ji.
14.10.2015 13:47:22 | jitoush
...bez odpovědi-tajemství uchováno v jejich míze a ta z podzima mlčí, takže ji
stejně neuprosíš...:-DDD ST
11.10.2015 21:13:23 | Frr
To to podzimně fičí, až se draci rvou ze špagátů :-D Skvěle sladěné s úžasnými obrázky :-)
11.10.2015 21:12:20 | Amonasr