už nemal kam
ísť
"otvor svoju myseľ"
oponoval dažďom
a obrovským vetrom
mal niečo po štyridsiatke
tristošesťdesiatpäť kusov tabletiek
tvorilo dokonalý rok
občas zatmenie
odrážalo od neho steny
ktoré sa približovali veľmi rýchlo
keď spal
tak len pár minút
lebo na sny je potrebná chvíľka
pouličné lampy
opravoval zásadne po tme
až tak odmietal spoločnosť
dnes tu nie je
vonku prší
nesvieti ani jedna lampa
práve je nov
najťažšia fáza
ktorú sme nedokázali prežiť
Medikamentem i lecbou si musime byt mi sami...
At samolecba selze
Pak pilule
Ale nitro musi chtit samo
Dva poly v lebce plus a minus
30.12.2015 20:19:23 | kudlankaW
možná bys měla znovu rozsvítit některou z těch lamp...na jeho památku...s vděčností, že on to přeci jen... dokázal...z.
06.11.2015 00:17:24 | zdenka
Otevři svou mysl... právě přemýšlím o problému vlastního ega. Dík, Tvoje básnička je pro mě dneska tou správnou tabletkou.
17.10.2015 18:22:55 | Pamína