Píseň o zrození
Anotace: šuplíková...úsměv
Být tebou Ztrácet sebe V jednotě splynout V lásce Milování
Obraze zastřený Slepotou vlastního chtění Vykroč z rámoví
Více již netoužit Jen v lásce plout Tvář paprskům nastavit Tát
Tonout Nekonečným oceánem šumícím do spánků
Svítání Sladkosti tichých tónů V míru V rozkoši Tebou přetékat
Zahrado skvostná Rozkvétáš Košatíš Voníš
V korunách ptáci zpívají Píseň o zrození
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, jitoush, Ricarda Haner Lowery, bogen, Frr, Malá mořská víla, Jort, Nikita44, Amonasr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)