honey..
Anotace: ještě trochu neznámá
v zimních náladách
díval jsem se v moment zrcadlivých
a spatřil zvláštní ozvěnu
v první den
zrozené krajině
v naší modré melodii
ve tmě zněla
blízko sněhuláčka nesmělého
ve Venušině přítmí
svitlo jestli není
ta s níž chodil do školy
a šel spát do hladin s harmonii
před májovými dveřmi
kde na květ čekal arktickými stonky
máš zkřehlé prsty
napsal nový den partituru pravdy
když rezonovala
blíž a jemně
jen nahlédla a mlčela váháním
* nevím jestli je správné
* chtít doteky nebeských tich
* a znít s tebou v rozkoších
šeptala ledová královna
z jitřních citů ještě mívám strach
smála se když zjistila že jsem tu
pod jejími okny mizel v dálavách
a hledal svůj vesmír za koncem léta
když ona v nedalekém domě u trati
je z mého světa teď a tady
je to žena
a smím ztišen doufat že ji neztratím
Přečteno 328x
Tipy 17
Poslední tipující: Noc17, enigman, adaj, Jort, jitoush, A42, FroniXY, Romana Šamanka Ladyloba, Kett, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)