Altán
...jen ve tmě sedíš
dál v altánu
a vánek profukující jeho stěnami
a šlehající tě do nastavené tváře
stále ti odvívá
molekuly života...
...a za plotem po větru
zuřivě štěká pes...
...asi tvůj čas už smrdí...
...víc než je zdrávo...
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Nikita44
Komentáře (1)
Komentujících (1)