Chuť
Anotace: Chuť buď prostě je a nebo není
Chuť
On:
Za zamčenými dveřmi
prosím Tě, veř mi.
Nemusíš se bát.
Dneska nemám hlad.
Však chuť mám velikou.
Nechci jít oklikou.
Tak mi pojď naproti.
Touha se nekrotí.
Ona:
Máš na mě chuť,
když k hrudi hruď
tiskneme při polibku.
Beran chce malou rybku.
Máš na mě chuť,
no, buď jak buď.
Já počkám třeba dlouze,
až utopíš se v čisté touze.
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: innominata, MARKO, boneslash, Jort
Komentáře (0)