Žaluji
Anotace: Žaluji holuby, že mohou lítat a na všechno srát
Žaluji svět, že je moc kulatý
Rychle se valí po nebeské dráze
Žaluji čas, že rychle utíká
Žaluji mládí, co ztratil jsem i s vlasy
Žaluji chvíle zoufalství
Které přepadají mne občas
Když nevím kudy kam
Pak čmárám na papír tahle slova
Žaluji nebe, že je málo modré
A měsíc, že se stále mění
Žaluji přátele, že umírají
Prostě najednou se rozhodnou
A já tu zůstávám sám.
Žaluji ráno, že nenechá mne spát
A žaluji noc, co přichází tak brzy
A je hrozně krátká
Žaluji holuby, že mohou lítat
A na všechno a všechny srát
Přečteno 517x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, Dreamy, Jin&Jang, enigman, Amonasr, Julien
Komentáře (5)
Komentujících (4)