ode zdi ke zdi
z vyšlapanýho koberce
stínky samoty snídaj
drobky ticha
venku už zato
začnou brzo pípat
první nenechavci...
sedím na hajzlu
a medituju
o nedokvetlých prvosenkách
o úbělových kočenkách
jak lověj v zahradě
vzpomínky
letošních zimních vran...
ST chlape...já se z Tebe asi fakt po...:-D:-D:-D ti nenechavci jsou kouzelní že, zvlášť ve 4 ráno :-)
07.03.2016 13:25:33 | Malá mořská víla