Anotace: ...
Unavená
Líná
Tlustá
Jako zeď
Olíznutá pašeráky
Vzpomínek
Ukradená z Tvého náručí
Jako dítě
Bezbřehá
A beznadějná
Objímám svou
samotu
Přetnutá
Jak žíly
Co náhodně Cestují
Po tvém těle
A nedají si pokoj
Bolestí semknutá
Se svou
Vnitřní pravdou
slibuji
Věrnost
Svým láskám