Nad borovicemi a loukou
nad kukuřičným polem
nad vůní a zralostí
nad svým vlastním bolem
Nad řekou a vodní plání
tou vší krásou k zulíbání
loučím se s krajinou spanilou
duše mé oázou jedinou
Odlétám
své sny a touhy tu nechávám
je čas jít dál jen zamávám