Lev
Uz nejsi lvem v kleci,
ktery preslapuje na miste,
dostal jsi listek,
smer priroda.
Klec se otevre,
udelas dva kroky,
kratce se rozhlednes,
zmizis v ni.
Mozna Te opane,
myslenka navratu,
napadne kazdeho,
byl jsi tam dlouho.
Vis vsak,
co to znamena,
vim to,
moc dobre i ja.
Bud hrdym lvem,
na ceste trnite,
necht Te jen provazi,
to dobre.
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)