....
Na tuto noc nezapomenes
na mne nezapomenes
Máme si rici více než dva lidé posedli sexem a životem
Jsme jako dvě molekuly se stejnym spinnem
POUŤ pouta nás tolik odlišnosti
snoubí nás cesta tvoření a snů o nesmrtelnosti
jsi mi nevěstou ktera se nebojí pro svuj úděl zemřít
jsem tvůj úplně poslední rozdvojeny Lucifer
znovusjednoceny démon Tvé obraznosti
neboj se sama mne desis jsi tou starodavnou samankou
drogy v tobě vyvolavajici extazi probouzejí archetypy
mezi barvami na Tvé tváři vidim sve mladší já
je tomu tak pochazime s jednoho boha
skrze poezii ktera nás vzdy porodi do života
a my zapomeneme na jeho konečnost a tíhu
sneseme potom plody které oslní nebo zahubí ty
kteří přijdou po nás ještě za tvého působení
jsme na stráží každou noc ale umirame den co den
jsme novy typ astralniho básníka bloudiciho lucidniho cestovatele
jsme lesní zvěří i rinouci se štěstí za poslední posvátnou slzou extaze lásky
a ty jsi ta ktera je zvěsti ze má lidskost není zlomena ze má lidskost jsi Ty
vášní znovu plnící smysl veskere existence
v tobě i ve mne ukryte
pozrela a pojmula jsi vsechny me strasti všechno semeno vsechen strach i radost v nem ukrytou
jsi pro mne necim co nedokáží ani nemohu vyslovit
pro svoji bezbrehou sobeckost manickou nedokonalost a nedostatečnou jitrenku namesicnnosti
přeji ti ať jsou Tvé noci jako sny o původním tvoření
věřim ze se znovu snoubime tělem i duší
oba Máme rádi objevnosti duševní i tělesné horizonty
sloucime sve vášne v jednu hodinu přítomnost
zázrak je pero plné pavich stinu a nekonečných možností
jako ubihajici urethanove žele železniční trajektorie
osmoza smyslu kategorie tragédie a ambrozie zářivych osvícení
bud moji milenkou navždy
bud mi sbohem
s bohem
s Bohem
Navždy.