Bolest v srdci
Anotace: asi každej zažil
Proč ještě nikdo nevynalezl lék na bolavý srdce
tím nemyslím stenokardii
proč klepou se mi z něho ruce
my nemůžeme žít ve vzájemný harmonii . . .
Proč mi nepomohla prázdná kreditka
ani obejmutí stromu
jsem zas ukňouraná blbka
utápím se v slzám kvůli němu . . .
Proč čekám až mi zazvoní mobil
chci jenom s ním být
tys jen svý ego honil
nechci už dalšího panáka pít . . .
Proč šeptal si že zbožňuješ rty moje
a já ti tak ráda čechrala vlasy
nechci tě ztratit bez boje
kdo tě bude hladit teď asi . . .
Proč miluju tě a nesnáším zároveň
nechci tyhle stavy
proč je tu z mejch slz už povodeň
prosím odejdi démone lásky z mojí hlavy . . .
Bolí mě to zlomený srdce
je mi zima a třesou se ruce
umírám na velkou ránu
bojím se že žalem skončím v Pánu . . .
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: boneslash
Komentáře (4)
Komentujících (3)