Až ke dřeni...
26.10.2016 22:11:36 | Milena
Jsem z vesnice, znám práci rolníka a koně jsou láska na celý život. Tvá báseň mě velice oslovila.
06.10.2016 21:59:10 | jitka.svobodova
včera jsem zaslechla čtyřletou Adélku říkat čtyřletému Markoví, víš, žádný útoky ani zlo není, jsou jen a jen v televizi ve zprávách... proč rozebíraly zrovna tohle mi uniklo, ale neuniklo mi, že u toho popíjely kakao, jedly loupák a Adélka měla nohu přes nohu... usmívala jsem se... tvářily se tak důležitě a přitom něžně jsou do sebe přeci zamilovaní...
30.04.2016 01:05:29 | zelená víla
Já myslím, že je to kouzelník. :O)
07.04.2016 22:27:21 | Tichá meluzína
je výsadou muže obdělávat svou zem s trpělivou bezelSTně dětskou vírou ve sklizeň :-)
06.04.2016 23:26:31 | Malá mořská víla